„Jestem” Stowarzyszenie Pomocy Dzieciom Niepełnosprawnym i Osobom Potrzebującym Wsparcia zatrudni 3 pracowników na następujące stanowiska:

1. ASYSTENT OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNEJ
Asystent osoby niepełnosprawnej powinien posiadać wykształcenie w zawodzie asystenta osoby niepełnosprawnej, zgodnie z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (Dz. U. poz. 184, z późn. zm.) oraz min. 3-letnie doświadczenie zawodowe.

Oferty należy składać elektronicznie na adres e-mail lub pocztą na adres ul. Fałata 98-102, 87-100 Toruń lub osobiście w siedzibie stowarzyszenia w Toruniu,

2. NEUROLOGOPEDA
– 1 etat, umowa o pracę
– osoba odpowiedzialna za prowadzenie indywidualnej terapii logopedycznej/neurologopedycznej dla dzieci niepełnosprawnych w ramach projektu Centrum Wczesnej Interwencji i Wspierania Rozwoju Dziecka