Stowarzyszenie „Jestem” poszukuje pracownika na stanowisko: trener szkoleń komputerowych dla osób niepełnosprawnych i osób korzystających z pomocy społecznej

• Zakres obowiązków:
Do zakresu obowiązków zatrudnionych osób będzie należało oprócz przygotowania i prowadzenia szkoleń z Beneficjentami także organizacja szkoleń, kontakt z Beneficjentami, organizacja sali szkoleniowej oraz sprzętu szkoleniowego, prowadzenie list obecności beneficjentów, prowadzenie kart czasu pracy.

Wymagane doświadczenie:
– 3 letnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń komputerowych
– Znajomość pakietu biurowego: LibreOffice 4.0, systemu operacyjnego Windows 7;

Mile widziana znajomość i doświadczenie w pracy z oprogramowaniem do tworzenia plansz do porozumiewania się Boardmaker® with Speaking Dynamically Pro, programowaniem do komunikacji alternatywnej Grid 2, a także znajomość i doświadczenie w pracy z wykorzystaniem specjalistycznego sprzętu peryferyjnego dla osób niepełnosprawnych.

Wykształcenie:
– informatyk/pedagog

Sposób zatrudnienia:
– umowa o pracę – 0,6 etatu

Miejsce pracy:
– Toruń

Termin składania ofert: 03.08.2015.

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres mailowy. Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.